Skip to content

Херцогинята на Кембридж- БЕЗДЕТНА

юли 22, 2011

Напоследък се изписаха тонове статии как съпругата на принц Уилиям не може да има деца, тъй като като малка била боледувала от нещо си. Дори не си правя труда да чета всичките тези клюки, понеже ми избива на смях.

Как може да има такива хора? Какво ви интересува дали може или не може да има деца? Толкова ли бързо забравихте какво стори този обществен/медиен натиск на бившата жена на принц Чарлз? Оставете ги на мира и си гледайте вашите семейства. Дали може или не може да има деца ще си проличи.
Смятам, че на този етап имя достатъчно престолонаследници, че да се притесняваме дали монархията ще продължи. Кралица Елизабет II е все още сред нас(слава богу), след нея идва принц Чарлз, след това принц Уилиям и чак тогава бъдещото му дете. Има време за всичко! Та все пак херцогът и херцогинята на Кембридж току що се ожениха. Да, традиция е скоро след това да бъде обявено, че вече новото семейство очаква първото си дете, но както виждаме до този момент, една от главните цели на Уилиям и Кейт е да направят точно такива многовековни традиции на пух и прах. И браво за което! Все пак, вече сме 21ви век сме. И за да преживеят все още съществуващите монархии, трябва и те да влезнат в “ крак с модата“ .

Нека се замислим как бихме се почувствали ние, ако бяхме на мястото на Кейт. Щеше ли да ни е приятно хората да смятат/ знаят(зависи дали е истина или не), че не можем да имаме деца?

Advertisements

From → Anty- Gossip

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: