Skip to content

Провалена ли е връзката на Pippa Middleton и Alex Loudon?

юли 24, 2011

Една току-що появила се абсолютна клюка за Пипа Мъдълтън.  Много хора се опитват да я изкарат, че се е  разделила или, че е пред раздяла със своя дългогодишен приятел, за да могат после да кажат: Ето, виждате ли… разделиха се, защото Пипа е влюбена в Принц Хари. Дали наистина е така… само тя си знае и няма защо да й се бъркаме.

Но все пак нека да пусна в блога „клюката“, за да можете все пак да сте информирани.

Вярно ли е, че Пипа Мидълтън и гаджето й Алекс Loudon са пред раздяла? Според повече от един източник, сестрата на херцогинята на Кембридж и приятеля й се борят да запазят връзката си

Ако Loudon и Мидълтън настина се борят, причините за това може да са много. Една от тях може да бъде цялото това внимание, което медиите отделят на задницата на Пипа.

Практически всички на Англия се говори за царските скитник сестра-в-закон. Дори Пилатес инструктор на Пипа е намерила в свободен за всички, с публикуване на сделка за това как да получите тетрадка Дериера на „Пипа Мидълтън „.

Може би стреса между двамата влюбени се дължи на многото таблоиди, които се опитват да сложат принц Хари и Пипа заедно. Таблоидите, които още минути след края на сватбата на Кейт с Уилиям веднага започнаха да говорят за това, че Пипа излиза с Принц Хари, може би разстройват Алекс..

Без значение какво, Пипа и Алекс планират почивка. Пипа Мидълтън и нейния кавалер казват, че ще отидох до острова Mustique в Карибско море, където искат да си починат от всичкия този шум около Пипа.
Надявам се, че тази ваканция и непоказването на задницата на Пипа за известно време, ще оправи отношенията между двамата влюбени.

Успех!

Advertisements

From → Uncategorized

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: