Skip to content

Лек ъпдейт на блога

юли 25, 2011

Здравейте приятели! 🙂

По случай 5-тия ден от създаването на блога за информация за Кралското семейство на UK реших да поокрася малко блога НИ. Да, аз смятам, че това е наш общ проект, защото без вашите посещения аз никога нямаше да продължа с такова огромно желание да превеждам новини от англ. на български и да ги публикувам буквално минути след пускането им в интернет пространството.

Та, какво ново? Отдясно на блога вече ще ви излиза едно каренце с клипче. Ще гледам всеки ден или през два дни да променям клипчето, което ви излиза. Изглеждайте ги… няма да съжалявате, обещавам. Аудиото в повечето случаи ще е английско.
Сегашното клипче, което окрасява блога ми, е Посещението на Принц Хари при ветераните от войната. Отношениято на принца към тях е наистина страхотно… Заговаря всеки един от ветераните, вкюлчително има едно място, където един от тях го пита: „Кога най-после ще се ожените?“.

Освен това добавих най-отдолу в ляво връзка с Twitter-а на Британската монархия. Естествено, това е официален туитър и не се обявяват новини като тези, които пиша в блога, но пък благодарение на него ще можете да научавате какво ще върши всеки един от кралското семейство през следващия ден. 🙂

И като завършек на тази публикация искам да кажа: Благодаря Ви за посещенията! Благодаря за подкрепата! 🙂

Advertisements

From → Uncategorized

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: