Skip to content

Принц Уилиям и Кейт официално живеят в Nottingham Cottage

юли 25, 2011


За много току-що оженили се двойки домът, който ще обитават Принц Уилиям и Кейт, е мечта, за кралското семейство е просто спирка преди да се нанесат в самия дворец.

Херцогът и Херцогинята на Кембридж се преместиха миналата седмица в Nottingham Cottage, малка резиденция в близост до Kensington Palace

Вилата, известна като Nott Cott, е доста уютна къща с 2 легла, където преди това е живеела сестрата на Лейди Даяна- Лейди Джейн Фелоус и нейния съпруг- Робърт Фелоус, бивш секретар на кралицата.

Уилиям и Кейт наели и  селска къща близо до search-and-rescue на Принца  в Anglesey, и доскоро споделени жилищни помещения с принц Хари в Кларънс хаус. Засега двойката ще живее във вилата през почивните дни, когато те са в Лондон и така ще бъде докато не решат къде искат да живеят трайно.

Daily Mail също така твърди, че  се очаква те да вземат  апартамент 1А в Кенсингтън Палас, пищен 19-стаен апартамент, който някога е бил дом на покойната принцеса Маргарет.

Двойката също така е размишлявала за апартаменти 8 и 9, където Принц Уилиям е отсраснал и където са живеели Принц Чарлз и Лейди Даяна,но Кейт е казала, че там няма да се чувства комфортно.

Апартамент 1а, който е пълен с безценни антики, принадлежи на Historic Royal Palaces, който пък използва пространството за изложби и офиси. Той е бил отворен за посетители от 2004 насам.

Ако Уилям и Кейт решат да направят резиденцията свой постоянен дом, той ще трябва да бъде върнат на кралското семейство.

Източник е казал, че Нотингам Cottage е „много сладък“ и е заявил пред Daily Mail, че Кейт е  поела пълния контрол над ремонти.

„Въпреки че не е много голям, двойката е много щастлива, че ще живее там“- твърди източника пред вестника.

Advertisements

From → Uncategorized

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: