Skip to content

Притеснения за здравето на Кейт Мидълтън

юли 26, 2011

Кралското семейство се притеснява за здравето на Херцогинята на Кембридж след като на турнето в Северна Америка тя колабира и беше наредено да си почива.

Кейт Мидълтън, която вече носи перфектния нулев размер дрехи, предизвика множество  опасения, че това бързо сваляне на килограмите може да се отрази на нейното здраве и способността й да забременее.

В доклад на IBT Доктор Chris Steele казва, че ако продължава по този начин, забременяването й ще бъде нещо много трудно.

„Погледнете снимките й от Канада и ще видите реално колко слаба е тя. Граничи с анорексия!“- казва Fabiola De Clercq, създателка на Асоциятацията за изследване на анорексия в Италия.

Явно тези слухове не са абсолютни „жълтини“, тъй като бяха отменени всички задължения на Кейт след завръщането й от турнето, за да може да си почине добре.

„Сякаш за да направи нещата по-лоши, Кейт иска да запази тези килограми, за да запази фигурата си на супермодел, а и за да може да влиза в шикозните дизайнерски дрехи“- пише Надежда Карсън в celebs.gather.com.

Advertisements

From → Uncategorized

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: