Skip to content

Благодарение на Уилям и Кейт кралските приходи са се покачили с 41 млн. паунда

юли 27, 2011

 

Story Image

 

Сватбата на Уилям и Кейт е помогнала за покачването на кралските приходи от посещения на Бъкингамския дворец и купуване на сувенири.
Кралската колекция, която е изложена в Бъкингамския дворец, Windsor Castle и Clarence House е с по-големи приходи, отколкото миналата година (Мин. година- 7,3 паунда/ тази година- 41,7 млн. паунда).

Освен това годишния доклад показва, че броят на посетителите общо за тази година до този момент са 2,1 милиона.

Хората имат възможност да посетят всички кралски сгради включително резиденцията на Нейно Величество Кралица Елизабет II в Шотландия

Продажбите в кралския сувенирен магазин са нарастнали с 17,8 на сто, отчасти благодарение на специалните сувенири от сватбата.

Интернет продажбите на официалните сувенири от сватба в САЩ, Канада и Австралия направи „значителен принос“, се казва в доклада. Джонатан Марсден, директор на Кралската колекция, заяви: „Мога съвсем гордо да заявя, че 2010- 2011 е най-успешната година досега.“

Броят на посетителите през лятното отваряне на Бъкингамския дворец изглежда е готов да счупи всички рекорди, като продажба, тълпи и опашка. В него са изложени сватбената рокля/ торта, обеците, които е носела Кейт и още много други неща.

До този момент Бъкингамския дворец е посетен от около 600 000 души и от продажбата на билетите са спечелени 6,6 милиона паунда, а от сувенири- 2,2 милиона паунда.

Advertisements

From → Uncategorized

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: