Skip to content

Пипа Мидълтън с предложениe да се снима в порно филм

юли 27, 2011


Време е за новата доза „Looking at the passt“ или преведено на български: „Поглед в миналото“.
Както ви бях обяснил в една предишна статия, понякога ще пускам по по някоя по-интересна новина, която се е появявала в интернет пространството преди да създам блога си. Смятам, че тази, която сега ще ви представя, е наистина… интересна. 🙂

Новина от 6 май: Сестрата на Херцогинята на Кембридж е получила предложение, което със сигурност никой не е очаквал. Компанията Vivid Entertainment й е предложила 5 милиона долара. В писмото- предложение Стивън Хирш е написал още, че я възприема като истинска звезда и би искал да я превърна в такава и в порно индустрията.

Но, това не е всичко. Пипа не била единствената с такива предложение. В писмото още се казвало, че от Вивид Ентъртеймънт дават 1 млн. долара на брата на Херцогинята на Кембридж- Джеймс, за да се снима в един фил със сестра си, но, разбира се, в различна сцена.

По-рано, някъде през май месец, Пипа се оказва отново в центъра на вниманието, когато в интернет пространството се появяват снимки, на които тя танцува по бански с брат си, който е гол до кръста.

От семейство Мидълтън коментират, че това може да го е направил само и единствено някой близък приятел на Пипа и, че всички са много бесни заради предателството.

Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: