Skip to content

Херцогинята на Кембридж- кукла на конци

юли 27, 2011


Дълго време се чудих дали да пусна тази статия, тъй като не знам как ще се приеме от вас. Надявам се, че няма да ме критикувате за нея. Това е просто мое лично мнение. 🙂

Както за Лейди Даяна, така и за Кейт Мидълтън в момента се говори, че е типа жени, които се женят за престолонаследника само и единствено, понеже това ще е за доброто на кралството. Не, не, че тя мисли за доброто на короната, а по скоро сегашната кралица и останалата част от кралското семейство.

Нека все пак дам, сбито преразказано, някои от най- известните слухове, които в момента чувам ужасно често:

– Кейт, както според някои и Лейди Даяна е била, е кукла на конци, управлявана от кралица Елизабет II,  за да вдигне духа на англичаните и да им покаже, че дори една жена от неблагороднически произход може да стане бъдеща кралица на Англия.

– Реално принц Уилиям не е влюбен в нея. Всичко това е една игра… цялата им любов е такава.

– Уилиям се връща при Кейт след като се разделят, понеже така му е казано от семейството му, а и самият той вижда, че остарява, а е традиция престолонаследниците да се женят около 30-тата си година.

Надявам се, че като прочетете едно след друго тези „страхотни“ твърдения, ще се убедите в това коолко са верни.

Защо хората винаги се бъркаме в чуждите работи? Защо просто не погледнем нещата така: Кейт ни харесва като човек, симпатична е и очевидно един ден ще бъде прекрасна кралица. Какво друго ни интересува точно нас?
Освен това не вярвам, че Уилиям би се оженил за някоя „по принуда“ след като е видял какво се случва с такива бракова ( т.е. за бракът между Лейди Ди и Принц Чарлз.)

И в края на статията си от поредицата „Anty- Gossip“ искам да кажа: Моля ви, не вярвайти на жълтините на 100%. Ако нещо е вярно и кралското семейство смята, че засяга обществото и е важно за него, то то ще съобщи за това. Затова и аз не пускам жълтини в блога си.

Advertisements

From → Anty- Gossip

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: