Skip to content

За първи път англичани ще могат да разгледат Clarence House, резиденцията на Принц Чарлз

юли 29, 2011

Булченската рокля на Кейт Мидълтън все още се разглежда от стотици посетители всеки ден. Тази неделя обаче англичаните за първи път ще имат възможността да погледнат отблизо Астън Мартина, в който Уилям и Кейт се возеха минути след като се ожениха.

aston martin

Колите 1969 DB6 Volante на Принц Чарлз, които са преобразувани да се дивжат с биогориво, ще бъдат показани като част от “ the Prince’s sustainability campaign.“

За първи път Принцът на Уелз ще позволи на обществеността да се разходи из Clarence House garden като част от Start Day, едно събитие, което ще се проведе в неговата резиденция.

Инициативата Start Day, която беше лансирана още миналата година, е създадена, аз да насърчи обществеността да започне да спазва прости правила, за да запази природните ресурси на Земята.

Първите посетители на Clarence House ще имат възможността да направят една цяла обиколка и да разгледат еко-вилата,направена от кал, слама и вар и колите 1969 DB6 Volante.

Шествието от 30-те превозни средства , които използват биогориво, ще тръгнат от Oxford и ще трябва да стигнат до Bridgestone Eco-Rally.

Advertisements

From → Uncategorized

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: