Skip to content

Пинк с ужасно мнение за Принц Уилям

юли 30, 2011


Здравейте. Това е поредна доза от „Looking at the passt“. Новината за мнението на Пинк за Принц Уилям е наистина доста стара, но все пак интересна. Искам да предупредя, че информацията е взета от български сайт, който съм написал най-отдолу. Просто тази новина не я открих в оригинал на български и се наложи директно да копирам. Надявам се, че няма да ми се сърдите. Според мен статията е написана много добре, но… вие казвате. : )

 

Екстравагантната певица Пинк нарекла британския престолонаследник принц Уилям селянин. Изпълнителката е член на организацията PETA, която следи за хуманното отношение към животните.

Пинк собственоръчно написала писмо до кралската особа, в което подробно му обяснила защо не бива да ловува лисици. Певицата обаче останала доста разочарована и възмутена от арогантния отговор на принца. Уилям й писал, че за неговото семейство ловът е част от ежедневните им занимания и не вижда защо да променя установените си навици.

„Писах му, за да му кажа да спре да избива невинните животни, но той се оказа просто един упорит кралски задник. Държи се като селянин от Юга, който не признава никое друго мнение, освен своето“, заявила огорчената Пинк.

Източник: fun4e.com

Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: