Skip to content

Елизабет II- с жълто облекло на сватбата на Кейт и Уилям. Значи неодобрява този брак?

юли 31, 2011

A)Здравейте приятели. Тази и следващата статия, които ще ги обознача точно над централната картинка  с „А“ и „Б“  ги пускам по ред причини.
1. За да видите какво означава наистина абсолютна жълтина и защо не пускам такива тук (Тъй като двете статии А и Б си противоречат абсолютно)
2. Тъй като според мен са интересни и би трябвало да имат място в рубриката: „Looking at the passt“

3. Тъй като ще ги използвам  за другата ми рубрика: „Anty- Gossip“

Приятно четене на всички. : )

Великобританската кралица Елизабет II се появи на сватбата на Принц Уилям и Кейт Мидълтън, облечена изцяло в жълто.  Естествено, никой не може да каже, че не беше много изтънчено, но запознатите с кралските традиции смятат, че това означава, че тя не одобрява сватбата между двамата влюбени.

Жълтите дрехи имат своята петвековна история и появяването с тях на официално събитие се приема като публична демонстрация на подигравка и пренебрежение. Дали с този костюм Елизабет II не произнесе присъдата и неодобрението към новата дама в двора?

Историята за жълтия цвят на кралете/ кралиците в Англия датира от 1536 г. Крал Хенри VIII се развежда с принцеса Катерина Арагонска поради желанието си да има син да наследи трона му. След дълго чакане това става едва след разцепването на Англия от Римокатолическата църква (Реформацията). Жени се повторно за Ана Болейн, която му ражда дъщеря, станала известна по-късно като кралица Елизабет I.
През същата година умира бившата му съпруга Катерина и по този случай Хенри се облича от глава до пети в жълто. С това искал да покаже пред света радостта си от нейната смърт.

Е, какво значи това? Че Кралица Елизабет II не харесва семейство Мидълтън?

Част от информацията е взета от вестник 24 часа, тъй като новината е стара и не я откривам на английски език, за да направя собствен превод.

Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: