Skip to content

Кейт е посещавала педагог преди сватбата си

юли 31, 2011


Тъй като напоследък новините около Кралското семейство започват наистина много да намаляват, а информацията, която откривам за минали интересни случки става все по-голяма, съм принуден да започна да пиша малко повече в рубриката, която създадох: „Looking at the passt“ или преведено на български „Поглед в миналото“.

Кейт Мидълтън посещавала вокален педагог малко преди сватбата си.
Специалистът научил Херцогинята на Кеймбридж как да си поема въздух правилно и най-важното- как в дори най-напечените ситуации да запази гласа си спокоен и равен.
„Знаех, че тя ще е под огромен стрес по време на сватбата и особено, когато казва брачните си клетви пред Уилям, затова я научих как да поддържа едно и също ниво на гласа си.“- казва вокалният й педагог Гордън Ленъкс.

Специалистът е помогнал също така и на брата на Кейт- Джеймс Мидълтън, тъй като той има дислекция, а е трябвало да чете от Библията на сватбата на сестра си и Великобританския принц.
На деня на сватбата обаче той се престори, че наистина чете от светата книга, но, разбира се, никога нищо не остава задълго тайна за медиите и още седмица след това излезе информация, че реално няма начин Джеймс да може наистина да прочете цял пасаж от Библията, без да обърка някоя и друга дума.

Advertisements
Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: