Skip to content

Денят след сватбата на Зара и Майк

август 1, 2011

Zara  Phillips and her new husband Mike Tindall

На 31-ви август е забелязан Mike Tindall да излиза, облечен все още в костюма си от сватбата, но леко измачкан,  твърдят някои от медиите в Англия.
Денят след сватбата си двойката се е завърнала в двореца на Крализа Елизабет II в Шотландия към обяд.

Преди сватбата си английската звезда по ръгби е отседнал заедно с приятели в луксозния Hotel du Vin. Предполага се, че са купонясвали до малките часове на ГОЛЕМИЯ ЗА МАЙ ДЕН.

Не е известно къде двойката е прекарала първата си брачна нощ и защо г-н Тиндейл на следващия ден пак е бил забелязан, облечен в костюма за сватбата си.

Някои от английските медии са се опитали да изкопчат информация от James Simpson Daniel, съотборник на младоженеца, но той е казал: „Аз и останалите приятели на Майк се заклехме, че няма да кажем нищо. Майк не искаше да се говори за сватбата му и аз уважавам решението му. Съжалявам“. Джеймс също така отказал да коментира защо Майк е бил облечен на следващия ден отново с костюма.

В Туитър някои от гостите на сватбата на Зара и Майк са написали, че част от реча на Херцогинята и Херцогът на Кеймбридж била интерпретация от песен на Bon Jovi и освен това Принц Уилям и Хари са четяли части от The Velveteen Rabbit от Margery Williams(естествено, това са непотвърдени данни.)

Advertisements

From → Royal Family

Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: