Към съдържанието

Кейт- ненаситна и мислеща само за секс?

август 1, 2011

Е, време е малко пак да се поразпиша… Все пак, това е любимата ми рубрика „Anty- Gossip“. И е време да засегна една тема, която толкова се обсъжда напоследък в блоговете и в Клюкарските сайтове, че чак очите ме заболяха.

Темата на тази статия е:  „Истина ли е, че Кейт е ненаситна и даже би го направила пред толкова много хора, тъй като не може да се стърпи?“

Е, мисля, че самата тема отговаря на въпроса. Нека се замислим… Колкото и да е ненаситен човек, ясно е, че би го досрамяло да застане пред 1 млн. души публика и без капка срам да задоволи желанието си. Запитайте се: Вие бихте ли го направили? Не, разбира се.
Освен това за точно това, което сайтовете смятат, че прави Кейт, са нужни двама. И тъй като всички знаем кой е възпитал Принц Уилям(б.а. Лейди Даяна и Принц Чарлз), би трябвало да ни стане още по-ясно, че той не би позволил такова нещо. Също така всеки малко запален  фен на кралското семейство е виждал поне 20-30 снимки на Кейт Мидълтън. Погледнете походката й, начинът и на държане… смятате ли, че тази жена би направила такова нещо на обществено място?
Или ето още един пример: Виждали ли сте някога снимка на Кейт пияна? На Уилям- да. Но Херцогинята на Кеймбридж винаги се е държала на ниво, особено след като е започнала да излиза с Херцогът на Кеймбридж и след като са започнали да я преследват папараци.

А сега ето истината защо Кейт Мидълтън се е навела по този начин

Виждате ли момиченцето на снимката, което си е запушило ушите? Направило го е, понеже звукът от аплодисментите (а може да е имало в този момент и друг звук) е бил прекалено силен. Да,причината не е, че вижда какво прави Кейт Мидълтън на Принц Уилям и затова. А и какъв е смисълът… ако те наистина правеха това, детето нямаше ли по скоро да си затвори очите, отколкото да си запуши ушите?

А точната причина Херцогинята на Кеймбридж да се наведе по този начин е, че една от шаферките, които са по-ниски и не се виждат, се е разплакала заради силния шум вероятно и Кейт се опитва да я успокои. Можете да изгледате клипчета от сватбата и ще видите, че наистина това се случва.


From → Anty- Gossip

Вашият коментар

Вашият коментар